Vindatabasen

  • Forside
  • Vin
  • Oppskrifter
  • Restauranter
Logg inn

Vindatabasen

Logg ut
  • Min Smak
  • Nyhetsbrev
  • Podkast
  • Digitalt vinkurs
  • DN
  • D2
  • DN Magasinet
  • DNtv
  • Kundeservice
Instagram Facebook

Saker om:

Morten Schakenda

Fire deler. I kokeboken «Smaker det er verdt å ta vare på» deler Morten Schakenda livet i fire: barndommen, tiden som kokkeelev, som omreisende kokk og til slutt som baker i Lom.. Foto: Sigurd Fandango

Forteller sin historie med mat

Bedre, best. Da Morten Schakenda åpnet Bakeriet i Lom i 2004 ble han sitert på at han skulle starte «det beste bakeriet i Norge». – Det var ikke det jeg sa. Jeg kom fra det beste bakeriet i Norge, og målet var å lage et bedre.

– Det er så mye kortreist. Jeg er så lei av det

Det som teller

Dagens Næringsliv er Norges fremste næringslivsavis. Siden 1890 har vi vært først med nyhetene om bransjene, bedriftene og menneskene som former samfunnet. Vi gir deg kunnskap, inspirasjon og grunnlag for gode valg.

Sjefredaktør og administrerende direktør

  • Janne Johannessen

Redaktører

Kontakt

Tips oss

Dagens Næringsliv er en del av DN Media Group. For mer informasjon om DN Media Group klikk her. Vi arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk.