Saker om: Nevzat Arikan Reiselivet mangler 10.000 ansatte og kutter i åpningstiden: – Ekstreme utfordringer Nedre Foss Gård: Akerselvas praktrestaurant Restauranteier Nevzat Arikan: – Det er ikke optimalt, men vi åpner for å overleve Få varsel når vi skriver omNevzat Arikan Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst. Ja takk! Oslo-folket tilbake ved restaurantbordene: – En hyggelig start på en forhåpentlig varig åpning Disse restaurantene har nå innført takeaway Koronamareritt for restaurantbransjen Restauranteier Nevzat Arikan: – Jeg har planer om å dø på jobb – Markedet er overbelastet Balanserer elegant mellom det myke og det sprø Prima lunsj på St. Olavs piazza – Det var aldri noe alternativ å ikke bygge restauranten opp igjen – Jeg tror ikke det er brukt så mye penger på noe annet restaurantkjøkken i Norge Klassiker etter ett år Ny Hamsun-figur i Ylajalis lokaler Asiatisk gatemat på Ylajali Tilbake i ny prakt om ett år Byplanleggeren
Få varsel når vi skriver omNevzat Arikan Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst. Ja takk!