Vindatabasen

  • Forside
  • Vin
  • Oppskrifter
  • Restauranter
Logg inn

Vindatabasen

Logg ut
  • Min Smak
  • Nyhetsbrev
  • Podkast
  • Digitalt vinkurs
  • DN
  • D2
  • DN Magasinet
  • DNtv
  • Kundeservice
Instagram Facebook

Saker om:

Nevzat Arikan

Restauranteier Nevzat Arikan (til høyre) sliter med å skaffe arbeidskraft og må redusere åpningstiden. Her med vinansvarlig på Nedre Foss gård, Simon Rognskog.. Foto: Per Thrana

Reiselivet mangler 10.000 ansatte og kutter i åpningstiden: – Ekstreme utfordringer

Piggvar kom med en stor ravioli med skalldyrfyll i dyp tallerken, svømmende i en kremet gressløksaus..

Nedre Foss Gård: Akerselvas praktrestaurant

Forretningsutvikler Kristian Afzelius og restauranteier Nevzat Arikan, som står bak restaurantkonsernet Rodeløkka Invest, forbereder gjenåpning inne på restauranten Trattoria Popolare. Arikan slår oppgitt ut med armene mens han snakker om de økonomiske støttepakkene fra regjeringen.. Foto: Elin Høyland

Restauranteier Nevzat Arikan: – Det er ikke optimalt, men vi åpner for å overleve

Få varsel når vi skriver om
Nevzat Arikan

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Ja takk!
Hege Wilsbeck (fra venstre) og niesen Henriette Wilsbeck Bals booket bord på Festningen Restaurant flere uker før gjenåpningen. Lørdag kunne de endelig spise lunsj sammen ute.. Foto: Hanna Johre

Oslo-folket tilbake ved restaurantbordene: – En hyggelig start på en forhåpentlig varig åpning

Restaurant Katla i Universitetsgata i Oslo tilbyr vanligvis ikke takeaway. Men nå er det mulig å ta med noen av rettene hjem.. Foto: Sebastian S. Bjerkvik

Disse restaurantene har nå innført takeaway

Michelin-restaurant Restaurant Credo i Trondheim stenger ned med umiddelbar virkning, det samme gjør Maaemo i Oslo.. Foto: 1459

Koronamareritt for restaurantbransjen

– Vi vil bruke mer energi på stedene vi allerede har. Det er tydelig at det er for mange aktører på banen, sier Nevzat Arikan som eier en rekke restauranter i Oslo.. Foto: Per Ståle Bugjerde

Restauranteier Nevzat Arikan: – Jeg har planer om å dø på jobb

Restaurantgründer Nevzat Arika mener restaurantmarkedet i Oslo er overetablert og venter på å gjøre nyinvesteringer til det roer seg.. Foto: Nicklas Knudsen

– Markedet er overbelastet

Lyst og luftig. Happolatis lyse lokaler på St. Olavs plass virker svalende i sommervarmen.. Foto: Javad Parsa

Balanserer elegant mellom det myke og det sprø

Matlykke. Veien til matlykke er å sitte på et trattoria i Italia og spise seg mett bare på antipasti. Så også i Oslo.. Foto: Gunnar Blöndal

Prima lunsj på St. Olavs piazza

Surøl, sider og julemat står på menyen i Nedre Foss Gårds bryggeribar i andre etasje når den gjenåpner denne uken.

– Det var aldri noe alternativ å ikke bygge restauranten opp igjen

Om mindre enn to måneder åpner Nede Foss Gård dørene for gjester igjen. Daglig leder Sanel Hasic i byggekaoset.. Foto: Nicklas Knudsen

– Jeg tror ikke det er brukt så mye penger på noe annet restaurantkjøkken i Norge

Verdig arvtager. Happolati avløste Michelin-bestjernede Ylajali i den gamle leiligheten på St. Olavs plass.. Foto: Linda Næsfeldt

Klassiker etter ett år

Holder koken. Arakataka var tidlig ute med å tilby delbare småretter. Restauranten er fortsatt en klassiker. Foto:. Javad Parsa

Fabelaktig 15-åring

Happolati åpner i Ylayalis gamle lokaler med Rune Bjørneng og Mads Kjøllmoen bak grytene. Foto: Jimmy Linus.

Ny Hamsun-figur i Ylajalis lokaler

Rune Bjørneng (t.v) skal lage asiatisk gatemat av nordiske råvarer i Ylajalis gamle lokaler sammen med Mads Kjøllmoen og restaurantsjef Linnea Bjørk. Foto: Jimmy Linus.

Asiatisk gatemat på Ylajali

Slik så Nedre Foss ut etter brannen lille nyttårsaften. Nå vil eierne gjenreise bygget så snart som mulig. Foto: NTB/Scanpix. Aftenposten

Tilbake i ny prakt om ett år

Pizzaløst. Utelivsgründer Nevzat Arikan nyter signaturretten oksehaleravioli på Trattoria Popolare, den italienske restauranten Nevzat Arikan og medarbeiderne drømte om. Pizza står ikke på menyen – gjestene skal smake all den andre italienske maten.

Byplanleggeren

Det som teller

Dagens Næringsliv er Norges fremste næringslivsavis. Siden 1890 har vi vært først med nyhetene om bransjene, bedriftene og menneskene som former samfunnet. Vi gir deg kunnskap, inspirasjon og grunnlag for gode valg.

Sjefredaktør og administrerende direktør

  • Janne Johannessen

Redaktører

Kontakt

Tips oss

Dagens Næringsliv er en del av NHST Media Group. For mer informasjon om NHST Media Group klikk her. Vi arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk.