Vindatabasen

  • Forside
  • Vin
  • Oppskrifter
  • Restauranter
Logg inn

Vindatabasen

Logg ut
  • Min Smak
  • Nyhetsbrev
  • Podkast
  • Digitalt vinkurs
  • DN
  • D2
  • DN Magasinet
  • DNtv
  • Kundeservice
Instagram Facebook

Saker om:

Re-Naa

Den odde. Skålen Rugle designet av Odd Standard og produsert av Studio Sirkel. – I motsetning til blåste produkter får man ikke gjennomvarmet denne flere ganger gjennom produksjonsprosessen, sier Heidi Skofsrud. Det må derfor sitte på første forsøk.. Foto: Odd Standard/Bellies

Lager glass til Michelin-restauranter av gamle vinflasker og syltetøyglass

Florlette gardiner, naturstein, kråkebolle og råreker ved det som akkurat nå fremstår som en historisk god restaurant i Norge..

Re-Naa: Mest fullendte måltid i Norge

Etter utdelingen kunne Hot Shop, Schlägergården, Hyde og i Oslo, og Lysverket i Bergen skilte med hver sin Michelin-stjerne. Fra venstre: Joe Bøe Klakegg (Hot Shop), Matthew North (Hyde), Cristopher Haatuft (Lysverket) og Björn Svensson (Schlägergården).. Foto: Reuters/NTB/Tommy Andresen/Per Thrana/Lars Petter Pettersen

Fire nye Michelin-stjerner til Norge

Få varsel når vi skriver om
Re-Naa

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Ja takk!
Re-Naa restaurant i Stavanger sentrum med kjøkkensjef Sven Erik Renaa i spissen, spås å få sin tredje Michelinstjerne ved kveldens utdeling.. Foto: Marie von Krogh/Lars Petter Pettersen

Disse kan få Michelin-stjerner i kveld

Fra grillen. Renaa serverer vaktelen tilsynelatende enkelt tilberedt, så den lille fuglen får være stjernen i retten..

Hvorfor grille kylling når du kan grille vaktel?

Funkis ved vannet. Eilert Smith ligger ytterst i Vågen, og forteller om en funksjonalistisk arkitekturarv i Stavanger-regionen som har fått for lite oppmerksomhet nasjonalt..

Åpner nytt hotell i arkitekturperle

Det åpne kjøkkenet er hjertet og sentralen i restaurant Re-Naa, som har to stjerner i Michelin-guiden..

Restaurant-anmeldelse: To fullt fortjente stjerner

Stjerne i sør. Restaurant Under i Lindesnes fikk en Michelin-stjerne mandag kveld.. Foto: Sondre Transeth

Andreas Viestad: Hva skal til for å vinne en Michelin-stjerne?

Ess i Rogaland. Re-Naa Matbaren i Stavanger kaller seg nordisk bistro og tilbyr småretter og hovedretter med innslag av lokale råvarer i sesong.. Foto: Tommy Ellingsen

Gourmet-smørbrød til lunsj

Vaktelselskap. Tørrmodnet vaktel fra Tau i to serveringer på Re-Naa.

– Det er dette som er den nye oljen, vet du

Rapini minner om grønnkål.

Ny serie: Stjernekokk Sven Erik Renaa lager mat med råvarer fra Brimse

Det som teller

Dagens Næringsliv er Norges fremste næringslivsavis. Siden 1890 har vi vært først med nyhetene om bransjene, bedriftene og menneskene som former samfunnet. Vi gir deg kunnskap, inspirasjon og grunnlag for gode valg.

Sjefredaktør og administrerende direktør

  • Janne Johannessen

Redaktører

Kontakt

Tips oss

Dagens Næringsliv er en del av NHST Media Group. For mer informasjon om NHST Media Group klikk her. Vi arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk.