Vindatabasen

  • Forside
  • Vin
  • Oppskrifter
  • Restauranter
Logg inn

Vindatabasen

Logg ut
  • Min Smak
  • Nyhetsbrev
  • Podkast
  • Digitalt vinkurs
  • DN
  • D2
  • DN Helg
  • DNtv
  • Kundeservice
Instagram Facebook

Saker om:

Sven Erik Renaa

Ekteparet Torill og Sven Erik Renaa har nådd toppen av kokkeverdenens stjernehimmel. Det har ikke bare vært oppturer..

Stjernedrysset i oljebyen

Florlette gardiner, naturstein, kråkebolle og råreker ved det som akkurat nå fremstår som en historisk god restaurant i Norge..

Re-Naa: Mest fullendte måltid i Norge

Re-Naa restaurant i Stavanger sentrum med kjøkkensjef Sven Erik Renaa i spissen, spås å få sin tredje Michelinstjerne ved kveldens utdeling.. Foto: Marie von Krogh/Lars Petter Pettersen

Disse kan få Michelin-stjerner i kveld

Få varsel når vi skriver om
Sven Erik Renaa

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Ja takk!
Fra grillen. Renaa serverer vaktelen tilsynelatende enkelt tilberedt, så den lille fuglen får være stjernen i retten..

Hvorfor grille kylling når du kan grille vaktel?

Funkis ved vannet. Eilert Smith ligger ytterst i Vågen, og forteller om en funksjonalistisk arkitekturarv i Stavanger-regionen som har fått for lite oppmerksomhet nasjonalt..

Åpner nytt hotell i arkitekturperle

Stjerne i sør. Restaurant Under i Lindesnes fikk en Michelin-stjerne mandag kveld.. Foto: Sondre Transeth

Andreas Viestad: Hva skal til for å vinne en Michelin-stjerne?

Seniorlandslaget som tok Gull i OL.. Foto: Matbyrået Impuls/Eirik Nilssen

OL-gull til det norske kokkelandslaget

Favoritt. Sven Erik Renaas Re-Naa i Stavanger er norske kokkers favoritt til å rykke opp til to stjerner under dagens Michelinutdeling i Trondheim.. Foto: Lars Petter Pettersen/Tommy Ellingsen

Disse kan få stjerner i den nordiske Michelinguiden for 2020

Blir A L'Aise Norges nye stjernerestaurant mandag? Norske kokker holder en knapp på Ulrik Jepsens franske luksus.. Foto: Tommy Andresen

Nye stjerner til Norge?

Kronprins Haakon fotografert i hagestuen på Skaugum i Asker med sine surfebrett. Bastteppet i en av stuene på Skaugum har i følge kronprinsessen aldri passet bedre. Helt siden studietiden i California, har kronprinsen vært besatt av surfing. Her flankert av familiehundene Milly Kakao og Muffins Kråkebolle.. Foto: Sigurd Fandango

D2s beste bilder i 2017

Heile væla. Michelin-kokk Sven Erik Renaa kan lage de vanskeligste retter, men aller best synes han det er å sette seg i skyggen med en skål solmodne jordbær fra Brimse..  

Michelin-kokkens oppskrifter med jordbær

Vaktelselskap. Tørrmodnet vaktel fra Tau i to serveringer på Re-Naa..

– Det er dette som er den nye oljen, vet du

Sprø sommer. Frode Ljosdal dyrker rundt ti ulike sorter med salat på Brimse – fra velkjente sorter som romano og hjertesalat til den nye favoritten: rød salanova..  

– Dette er en ny type salat som de store produsentene ikke har begynt med ennå

Sommerkål-quesadilla med østers, mozzarella og Nýr..  

– Jeg setter dem på menyen fra i morgen

Norsk kapers. Gressløken strutter og Sven Erik Renaa har nettopp funnet ut at de små frøkapslene som sitter inni blomsten kan forvandles til en slags norsk kapers..  

Mens løken er god

Rabarbra strekker seg flittig etter solens varme, og er blant Renaas favorittråvarer..  

Nå er kjøkkenhagen på sitt aller friskeste

Ville vekster. Bonden Frode Ljosdal finner jordnøtter, syre og andre ville vekster. Det han ikke dyrker selv, plukker han i naturen..  

Vilt godt

Rapini minner om grønnkål..

Ny serie: Stjernekokk Sven Erik Renaa lager mat med råvarer fra Brimse

.

NY SERIE: Når mesterkokken ikke gidder å lage mat - da lager han dette

Det som teller

Dagens Næringsliv er Norges fremste næringslivsavis. Siden 1890 har vi vært først med nyhetene om bransjene, bedriftene og menneskene som former samfunnet. Vi gir deg kunnskap, inspirasjon og grunnlag for gode valg.

Sjefredaktør og administrerende direktør

  • Janne Johannessen

Redaktører

Kontakt

Tips oss

Dagens Næringsliv er en del av DN Media Group. For mer informasjon om DN Media Group klikk her. Vi arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk.