Vindatabasen

  • Forside
  • Vin
  • Oppskrifter
  • Restauranter
Logg inn

Vindatabasen

Logg ut
  • Min Smak
  • Nyhetsbrev
  • Podkast
  • Digitalt vinkurs
  • DN
  • D2
  • DN Magasinet
  • DNtv
  • Kundeservice
Instagram Facebook

Saker om:

Taco

Sterke saker. Taco med oksehaleragu, guacamole, syltet rødløk og grillet habanero-salsa i midten. Det grønne i skålen er en tomatillo/avocado-salsa..

Med disse 12 oppskriftene kan du diske opp med 48 tacovarianter

Henrik Henriksen har mange hatter i matverdenen, som kokk, matjournalist, kokebokforfatter, og restaurantgründer er det vanskelig å tro at han også har 13 år i filmbransjen bak seg.. Foto: Javad Parsa

– Når man brenner lyset i begge ender, blir det mye lysere

Havner i skyggen. Den store uteterrassen som lå foran veggmaleriet er revet, og frem til parkeringsplassene i Thorvald Meyers gate blir borte, er det bare noen få uteplasser til rådighet.. Foto: Camilla Jensen

Tiden har gått fra Mucho Mas

Få varsel når vi skriver om
Taco

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Ja takk!
Foto: Phaidon.

Tacoleksikonet

Taco med oksehale.

Lag sunn og kjapp taco

.

En stor gryte langtidskokte oksehaler gir mange kjappe tacomiddager

Tacofrokost. En åpen taco – tostada – proteinrik uten kjøtt, gir krefter til en lang arbeidsdag. Hueovos rancheros – «bondens egg» – er populært som dagens første måltid i Mexico.

Taco for dagen derpå

Tacokom. Ceviche paret med taco blir til en himmelsk match. Rå, norske kamskjell kler godt både sitrus, rødløk og mango.

Taco med sjømat

Det som teller

Dagens Næringsliv er Norges fremste næringslivsavis. Siden 1890 har vi vært først med nyhetene om bransjene, bedriftene og menneskene som former samfunnet. Vi gir deg kunnskap, inspirasjon og grunnlag for gode valg.

Sjefredaktør og administrerende direktør

  • Janne Johannessen

Redaktører

Kontakt

Tips oss

Dagens Næringsliv er en del av NHST Media Group. For mer informasjon om NHST Media Group klikk her. Vi arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk.