Vindatabasen

  • Forside
  • Vin
  • Oppskrifter
  • Restauranter
Logg inn

Vindatabasen

Logg ut
  • Min Smak
  • Nyhetsbrev
  • Podkast
  • Digitalt vinkurs
  • DN
  • D2
  • DN Helg
  • DNtv
  • Kundeservice
Instagram Facebook

Saker om:

Tekehtopa

Matlykke. Veien til matlykke er å sitte på et trattoria i Italia og spise seg mett bare på antipasti. Så også i Oslo.. Foto: Gunnar Blöndal

Prima lunsj på St. Olavs piazza

Overskuddspreget. Babylon Surøl og Sushi, en gang kjent som Bar Babylon, åpnet like før jul.. Foto: Tommy Andresen

Høyt sushi-nivå – lav pris

Det som teller

Dagens Næringsliv er Norges fremste næringslivsavis. Siden 1890 har vi vært først med nyhetene om bransjene, bedriftene og menneskene som former samfunnet. Vi gir deg kunnskap, inspirasjon og grunnlag for gode valg.

Sjefredaktør og administrerende direktør

  • Janne Johannessen

Redaktører

Kontakt

Tips oss

Dagens Næringsliv er en del av DN Media Group. For mer informasjon om DN Media Group klikk her. Vi arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk.