Vindatabasen

  • Forside
  • Vin
  • Oppskrifter
  • Restauranter
Logg inn

Vindatabasen

Logg ut
  • Min Smak
  • Nyhetsbrev
  • Podkast
  • Digitalt vinkurs
  • DN
  • D2
  • DN Magasinet
  • DNtv
  • Kundeservice
Instagram Facebook

Saker om:

Torggata

Maria Røsaker (tv) og Marte Tenden Karlsen har nesten sluttet å handle i tradisjonelle klesbutikker. Her er studentene utenfor en nedlagt klesbutikk i Oslo.. Foto: Per Ståle Bugjerde

Overskuddet stuper for klesbransjen

Eiendomsutvikler, Christen Wikborg (f. 1955) -. Foto: Calle Huth

– Jeg har ingen spesiell visjon. Jeg synes bare det er gøy å jobbe med mennesker

Henrik Henriksen har mange hatter i matverdenen, som kokk, matjournalist, kokebokforfatter, og restaurantgründer er det vanskelig å tro at han også har 13 år i filmbransjen bak seg.. Foto: Javad Parsa

– Når man brenner lyset i begge ender, blir det mye lysere

Få varsel når vi skriver om
Torggata

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Ja takk!
Preben Carlsen (39) er styreleder og Ida Pernille Hatlebrekke (27) (bak) er daglig leder i «Folk» – et slags gründerverksted som skal løse fremtidens problemer i Oslo.. Foto: Fartein Rudjord

Ble utskjelt og kalt «tåkefyrste» – nå ber Trigger-toppen om Oslo-befolkningens hjelp til å løse fremtidens utfordringer

Med gråblå vegger, cocktailbar og veganmuligheter er Gunnars Generasjonsbar fullstendig 2018.. Foto: Camilla Jensen

Generasjon brunsj

Syltet. Hans Bratwurst står øverst på menyen på pølsestedet Wurst. Den kommer med sauerkraut, syltet rødløk og agurk. Smaken var god, men pølsa kunne hatt litt mer tyggemotstand.. Foto: Camilla Jensen

Perfekt fredagslunsj

Trivelig sted, men bevisstløs service på Taco Republica.

– Det er jo umulig å få øyenkontakt

Interiøret på den nyåpnede baren Bruun-Larsen beskrives som "mid century modernistisk motell", inspirert av barens byggeår, 1939, sier medeierne Erik Bruun, Anna Thoresen og Bjørn Inge Larsen.

- Hvis noen har en legendarisk suppeoppskrift: Meld fra

.

Is med basilikum, pinjekjerner eller Manchego-ost?

Glinsende polyester og umoderne estetikk blir nesten en del av sjarmen ved Taste of China i Torggata.

Den beste dim sum-lunsjen i Oslo

Det som teller

Dagens Næringsliv er Norges fremste næringslivsavis. Siden 1890 har vi vært først med nyhetene om bransjene, bedriftene og menneskene som former samfunnet. Vi gir deg kunnskap, inspirasjon og grunnlag for gode valg.

Sjefredaktør og administrerende direktør

  • Janne Johannessen

Redaktører

Kontakt

Tips oss

Dagens Næringsliv er en del av DN Media Group. For mer informasjon om DN Media Group klikk her. Vi arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk.