Vindatabasen

  • Forside
  • Vin
  • Oppskrifter
  • Restauranter
Logg inn

Vindatabasen

Logg ut
  • Min Smak
  • Nyhetsbrev
  • Podkast
  • Digitalt vinkurs
  • DN
  • D2
  • DN Helg
  • DNtv
  • Kundeservice
Instagram Facebook

Saker om:

Vaaghals

Vaaghals var den første restauranten som åpnet i det da knapt utbyggede området. Den holder stand fortsatt – med samme konsept..

Barcodes norske stayer

Code i Barcode minner litt om en art deco-restaurant fra 1920-tallet, men interiørarkitekter på 2020-tallet har også satt solid preg..

Denne Barcode-restauranten mener Michelin-guiden er «verdt et stopp»

Code Restaurant er elegant innredet i en slags art deco-inspirert stil..

Code Restaurant knekker koden

Få varsel når vi skriver om
Vaaghals

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Ja takk!
På den nye restauranten Code skal Vaaghals-gutta Eirik Lillebø, Christer Rødseth, Jacopo Righetti og Jørn Lie servere klassisk brasserimat med en twist..

Skal knekke koden i Barcode

Det er fire og et halvt år siden nåværende kokkelandslagssjef Jørn Lie fikk med seg «Gutta på tur»-gjengen på eiersiden og åpnet Vaaghals. Nivået er stadig høyt..

Ikke så vågalt, men raust og skikkelig godt

Lyset flommer inn i de moderne, men likevel varme lokalene til Vaaghals..

Perfekt for vennegjengen

Kokkene på Vaaghals i Oslo lager «norsk pizza» - et flatbrød med kantareller og chèvre stekt i vedovn. Foto: Tommy Andresen.

Skogens gullskatt

Det som teller

Dagens Næringsliv er Norges fremste næringslivsavis. Siden 1890 har vi vært først med nyhetene om bransjene, bedriftene og menneskene som former samfunnet. Vi gir deg kunnskap, inspirasjon og grunnlag for gode valg.

Sjefredaktør og administrerende direktør

  • Janne Johannessen

Redaktører

Kontakt

Tips oss

Dagens Næringsliv er en del av DN Media Group. For mer informasjon om DN Media Group klikk her. Vi arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk.