Vindatabasen

  • Forside
  • Vin
  • Oppskrifter
  • Restauranter
Logg inn

Vindatabasen

Logg ut
  • Min Smak
  • Nyhetsbrev
  • Podkast
  • Digitalt vinkurs
  • DN
  • D2
  • DN Magasinet
  • DNtv
  • Kundeservice
Instagram Facebook

Saker om:

Krabbe

.

Denne salaten forener det beste fra sommeren og høsten

Krabbeko. Reke, krabber og en silkemyk dillmajones. Med champagne attåt skal det ikke mer til for å gjøre sommerkvelden på svaberget til en nytelse..

Sjømat på svaberget

Akkurat nå er taskekrabbe og riesling feinherb en meget god kombinasjon.. Foto: Sune Eriksen

En av de aller beste mat- og vinkombinasjonene akkurat nå

Få varsel når vi skriver om
Krabbe

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Ja takk!
.

En gryte for sosial slafsing

Kaptein klo. Stjernekokk Dharshan Munidasa serverer krabber i alle størrelser og smaksvarianter på Ministry of Crab i Sri Lankas hovedstad, Colombo. Den største er på rundt to kilo og går under navnet Crabzilla.

– Masse farger på tallerkenen, skum, blomster og sånt dill. Vi har ikke noe av det

.

Kongekrabber på hotell

Allsidig. Fiske­diskene fylles for tiden opp av taskekrabbe, vårt mest smaksrike skalldyr. Foto: Fartein Rudjord.

Perfekt vin til krabbelaget

Det som teller

Dagens Næringsliv er Norges fremste næringslivsavis. Siden 1890 har vi vært først med nyhetene om bransjene, bedriftene og menneskene som former samfunnet. Vi gir deg kunnskap, inspirasjon og grunnlag for gode valg.

Sjefredaktør og administrerende direktør

  • Janne Johannessen

Redaktører

Kontakt

Tips oss

Dagens Næringsliv er en del av DN Media Group. For mer informasjon om DN Media Group klikk her. Vi arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk.