Saker om: Restaurant Prisskvis for servicenæringen: – Alle i bransjen henger etter med å justere prisene ut mot gjestene Schlägergården: Festmåltid i fredet bygg Reiselivet mangler 10.000 ansatte og kutter i åpningstiden: – Ekstreme utfordringer Få varsel når vi skriver omRestaurant Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst. Ja takk! Københavns eksklusive restauranter får kraftig kritikk i Financial Times Finnes det en bedre tartar i Oslo akkurat nå? Neppe Kafeen Niste serverer norske klassikere i London J2: Forfinet og spennende koreansk Full feiring på Michaels etter gjenåpningen Kanpai: Skummende hverdagsmoro Lava Oslo-sjef Maria Aas-Eng skuffet over at meteren ikke fjernes: – Mange bord som ryker når du skal holde en meter avstand Henrik J. Henriksen: – Egentlig burde jeg bare eksistert på morgenen Satser stort på Oslos uteliv: – Vi går ut på en helt annen måte enn før Gjøran Sæther i Fursetgruppen etter at kranene åpnet igjen: – Det er et oppdemmet behov for å kose seg Restauranteier Nevzat Arikan: – Det er ikke optimalt, men vi åpner for å overleve Fursetgruppen gambler på at skjenkestoppen opphører – åpner alle restauranter i morgen Her er restaurantene som holder åpent – og de som tilbyr take away Den lille bygda i Nordland har 900 innbyggere – og en fullbooket restaurant som serverer 16-retters smaksmeny Pastasuksess: – Det er mulig vi må åpne en filial til! Restauranteier Nevzat Arikan frykter for julesesongen etter nye koronatiltak: – En ekkel følelse Ny podkast: Hva er lov å si fra om på restaurant? Gjenåpningens dystre bakside: – Alle skylder penger Nytt restauranthus åpner privat vinklubb der du kan lagre din egen vin. Restaurantene skriker etter kokker. Linda Gullbekk (26) har byttet bransje: – Vanskelig å kombinere med privatliv Åpner Oslo-restaurant uten lokaler Sliter etter restaurant-boom: – Vi har ikke nok ansatte Konkurstallene i reiselivet halvert: – Hvem skulle tro at pandemi skulle være en effektiv medisin mot konkurs? Stengt, åpnet, stengt, åpnet og nå stengt igjen: – Vi mangler jo fullstendig forutsigbarhet Restaurantguiden: Perfeksjonsnivået er like høyt selv om verden brenner Restaurantanmeldelse: Nedrykk for Colonialen Restaurantanmeldelse: Stjernekrigen fortsetter på Geita Restaurantkjede har permittert en tredjedel av de ansatte - bransjen frykter ny bølge Eks-shippingkontoristen ville satse på utepils og store volum Her spiser kokkene sammen med gjestene – Kvalitetspuben vil aldri dø
Få varsel når vi skriver omRestaurant Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst. Ja takk!
Lava Oslo-sjef Maria Aas-Eng skuffet over at meteren ikke fjernes: – Mange bord som ryker når du skal holde en meter avstand
Gjøran Sæther i Fursetgruppen etter at kranene åpnet igjen: – Det er et oppdemmet behov for å kose seg
Den lille bygda i Nordland har 900 innbyggere – og en fullbooket restaurant som serverer 16-retters smaksmeny
Restaurantene skriker etter kokker. Linda Gullbekk (26) har byttet bransje: – Vanskelig å kombinere med privatliv
Konkurstallene i reiselivet halvert: – Hvem skulle tro at pandemi skulle være en effektiv medisin mot konkurs?