Vindatabasen

  • Forside
  • Vin
  • Oppskrifter
  • Restauranter
Logg inn

Vindatabasen

Logg ut
  • Min Smak
  • Nyhetsbrev
  • Podkast
  • Digitalt vinkurs
  • DN
  • D2
  • DN Magasinet
  • DNtv
  • Kundeservice
Instagram Facebook

Saker om:

Thaimat

Norsk luksus møter kolonistil i murvillaen på Frogner som huser Sawan..

Restaurant Sawan: Et lekkert, panasiatisk samlebånd

Matprepp. Med et utvalg ferdiglagde dipper og allerede oppkuttede grønnsaker, er det en smal sak å diske opp med en thaibuffet på stranden eller i parken, viser Terje Ommundsen..

Slik lager du sommerens beste thai-piknik

Luksusglobalisering. Nodee Barcode er sjarmerende luksus og elegant sløsing med gode råvarer. Her oser det global luksus.. Foto: Mikaela Berg

Gull, glitter og gåselever

Få varsel når vi skriver om
Thaimat

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Ja takk!

Det søte liv

Fiskekaker med currypaste, Tod mun plah. Se oppskrift i artikkelen..  

Det store gatekjøkkenet

.

Fyrige salater

Svart. Lokalet er mørkt, men Plah restaurant holder koken selv om den er blitt over 13 år.. Foto: Linda Næsfeldt

13 år og like god

Lounge-stemning. «Peek behind the curtains for an indulgent new nightlife experience», heter det på nettsiden til Nomads. Foto: Sune Eriksen. Dagens Næringsliv

Likegyldig nykommer

Putekro. Plysj og mørke kroker på Sawan. Tankene går til et par London-restauranter.. Foto: Linda Næsfeldt

Kinky og høylytt pengemaskin

Det som teller

Dagens Næringsliv er Norges fremste næringslivsavis. Siden 1890 har vi vært først med nyhetene om bransjene, bedriftene og menneskene som former samfunnet. Vi gir deg kunnskap, inspirasjon og grunnlag for gode valg.

Sjefredaktør og administrerende direktør

  • Janne Johannessen

Redaktører

Kontakt

Tips oss

Dagens Næringsliv er en del av DN Media Group. For mer informasjon om DN Media Group klikk her. Vi arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk.