Vindatabasen

  • Forside
  • Vin
  • Oppskrifter
  • Restauranter
Logg inn

Vindatabasen

Logg ut
  • Min Smak
  • Nyhetsbrev
  • Podkast
  • Digitalt vinkurs
  • DN
  • D2
  • DN Magasinet
  • DNtv
  • Kundeservice
Instagram Facebook

Saker om:

Vegetar

Styr unna klisjeene. Alle «typisk veganske» ingredienser er forbudt i Brett Lavenders kjøkken. Avbildet: sesam- og riskjeks med fermentert stikkelsbær, dill og ponzusaus..

Vegansk fine dining: – Det Noma gjorde for matscenen for nærmere 20 år siden, gjør vi for den veganske matscenen nå

Kaninfôr fra subkontinentet. Fra øverst hvitløks- og ingefærpoteter, tomatchutney (tonk), dal makhani og pannestekte naan..

Ikke kjøp halvstekte naan på super’n, de smaker såle!

Lokalene til Døgnvill i Bjørvika er pene, men pregløse..

Døgnvill midt på dagen

Få varsel når vi skriver om
Vegetar

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Ja takk!
. Foto: Kjersti Binh Hegna/Skjalg Bøhmer Vold

De beste vinene til sensommerens vegetarretter

Underleder: Griseopprop

Kokk og skribent Øyvind Hjelle (47), ledestjerne-nominerte blogger Susanne Bastviken (27) tester veganske alternativer til kjøttmiddagen.. Foto: Mona Pedersen

Stor test av 20 veganske alternativ til kjøtt

Alpinist Bjørnar Neteland deler sin oppskrift på Vegansk taco for smak.no..

Prøv vegansk taco

Råkost. To gode salater å starte et nytt år med: rosenkålsalat med pannestekte mandler og granateple. Til høyre: Rødkålsalat med granateple og cashewdressing. Smak til med deilig, kremet cashewdressing.

Nytt år, nye salater

Daddelkuler med strø og karamelliserte nøtter er et fint og sunnere alternativ til sukkerbombene.. Foto: Veslemøy Vråskar

– Veldig glad jeg ikke er allergisk mot nøtter

God frokost. Mia Frogners linsepostei med sylteagurk og julegranola.

Lag din egen julegranola

Nam. Mia Frogner gir deg oppskriftene på et vegetarisk julealternativ, nøttestek. Den serveres med ristet rosekål og gjerne mandelpoteter.

– Jeg får meldinger hele julen fra folk som har brukt oppskriften

.

Du kan spise 32 veganburgere på én storfeburger

Det som teller

Dagens Næringsliv er Norges fremste næringslivsavis. Siden 1890 har vi vært først med nyhetene om bransjene, bedriftene og menneskene som former samfunnet. Vi gir deg kunnskap, inspirasjon og grunnlag for gode valg.

Sjefredaktør og administrerende direktør

  • Janne Johannessen

Redaktører

Kontakt

Tips oss

Dagens Næringsliv er en del av DN Media Group. For mer informasjon om DN Media Group klikk her. Vi arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk.