Velkommen til Smak

Dagens Næringslivs nettsted om mat og drikke. På Smak.no finner du artikler, oppskrifter, anmeldelser av vin og restauranter samt søketjenester.

Vis meg beste kjøp for:

97

Barolo Riserva Monfortino 2002

For noen dager siden ble jeg blindet med mellom 20 og 30 tradisjonelle nebbioloviner fra Piemonte og noen moderne, alle av suveren kvalitet. Monfortino 2000 kom da litt smådårlig ut på grunn av litt høy alkohol. 2002 derimot, er en fantastisk vin, en vin som er noe av det beste som er kommet fra Piemonte på lenge. Kanskje poengsummen er for lav? Vi får se med alder. Fantastisk, tørr og stram vin med et fint floralt preg, roser og moreller. Litt sursøt høst i det hele også. Balansert, stram, med en enorm lengde. Har du råd og ikke brukte alle pengene på masseprodusert Bordeaux så er dette tingen.
Produsent: Giacomo Conterno Drikkevindu: Fra 2015 til 2030
Region: Piemonte Passer til: Vilt
Land: Italia
Importør: Red & White Volum: 750 ml
Varenummer: 5341601
Tilgjengelighet: Utenfor sortiment
Pris: 2498,90

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en best mulig brukeropplevelse på DN.no. Disse brukes til analyseformål, produktforbedringer samt tilpasning av annonser og innhold. Les mer om informasjonskapsler og hvordan vi behandler personopplysninger på våre personvernsider.

Les mer Lukk