Legendariske og modne champagner slippes i morgen

Tekst

Vil du få varsel hver gang Merete Bø publiserer noe?

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Avbryt

Charles Heidsiecks legendariske champagne Charlie i dens hittil siste årgang slippes i morgen tidlig.

Charles Heidseicks legendariske champagne Charlie fra 1985 slippes i morgen tidlig i Polets spesialbutikker.

Med navn etter champagnehusets berømte eier Charles Heidsieck, så prestisjechampagnen dagens lys i årgang 1979. Den ble etterfulgt av 1981, 1982, 1983 og 1985. Sistnevnte ble siste årgang så langt, sannsynlig fordi champagnehuset ble solgt i 1985 og de nye eierne ikke ønsket at vinen skulle være med i den nye porteføljen.

I Charles Heidsiecks dype kjellere i Reims ligger det fortsatt noen flasker Charlie og hviler, men de blir færre. I morgen tidlig slippes årgang 1985 og 1982 på Polets spesialbutikker sammen med en strålende rosé fra 1985, Royale fra 1981 og Vintage fra 1983. Men kjellermester hos Charles Heidsieck, Cyril Brun, har gode nyheter å fortelle.

– Ja, det kommer nye årganger med Charlie, men ikke før i 2022. Selvfølgelig, vi må jo det. Den vinen er laget med kjellermesterens hjerte, ikke hode.

Resten av spesialslippet kan du lese om her

- (Vilkår)

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en best mulig brukeropplevelse på DN.no. Disse brukes til analyseformål, produktforbedringer samt tilpasning av annonser og innhold. Les mer om informasjonskapsler og hvordan vi behandler personopplysninger på våre personvernsider.

Les mer Lukk