Legendariske og modne champagner slippes i morgen

Tekst

Vil du få varsel hver gang Merete Bø publiserer noe?

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Avbryt

Charles Heidsiecks legendariske champagne Charlie i dens hittil siste årgang slippes i morgen tidlig.

Charles Heidseicks legendariske champagne Charlie fra 1985 slippes i morgen tidlig i Polets spesialbutikker.

Med navn etter champagnehusets berømte eier Charles Heidsieck, så prestisjechampagnen dagens lys i årgang 1979. Den ble etterfulgt av 1981, 1982, 1983 og 1985. Sistnevnte ble siste årgang så langt, sannsynlig fordi champagnehuset ble solgt i 1985 og de nye eierne ikke ønsket at vinen skulle være med i den nye porteføljen.

I Charles Heidsiecks dype kjellere i Reims ligger det fortsatt noen flasker Charlie og hviler, men de blir færre. I morgen tidlig slippes årgang 1985 og 1982 på Polets spesialbutikker sammen med en strålende rosé fra 1985, Royale fra 1981 og Vintage fra 1983. Men kjellermester hos Charles Heidsieck, Cyril Brun, har gode nyheter å fortelle.

– Ja, det kommer nye årganger med Charlie, men ikke før i 2022. Selvfølgelig, vi må jo det. Den vinen er laget med kjellermesterens hjerte, ikke hode.

Resten av spesialslippet kan du lese om her

- (Vilkår)

Informasjonskapsler og personvern

Dagens Næringsliv er ansvarlig for dataene du oppgir og dataene vi samler om dine besøk på DN.no. Vi bruker informasjonskapsler og dine data til å analysere og forbedre tjenestene, og til å tilpasse annonser og deler av innholdet du ser og bruker. Dersom du er innlogget, kan du endre dine innstillinger for personvern.

Les mer Ok, jeg skjønner