Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne

Velkommen til Smak

Dagens Næringslivs nettsted om mat og drikke. På Smak.no finner du artikler, oppskrifter, anmeldelser av vin og restauranter samt søketjenester.

93

Dal Forno Romano Amarone della Valpolicella 2009

Tett duft av bjørnebær, plommer og lett tørket mørk frukt. Innslag av bitter sjokolade og kaffe. Svært rik og sødmefull på smak med en ren og bløt mørk frukt, balansert friskhet og faste tanniner i finish. Lang tørr utgang med delikat bitterhet og balansert alkhol på 16,5 prosent. Tydelig treverk og krydret finish.
Produsent: Dal forno Romano Drikkevindu: Fra 2018 til 2026
Region: Veneto Passer til: And, Okse og Lam
Land: Italia Laget av: Corvina 60%, Rondinella 20%, Croatina 10%, Oselata 10%
Importør: Fondberg AS Volum: 750 ml
Varenummer: 1826001 Alkohol: 16,50%
Tilgjengelighet: Utenfor sortiment Sukker: 7,90 g/l
Pris: 2500,00 Syre: 6,80 g/l

Informasjonskapsler og personvern

Dagens Næringsliv er ansvarlig for dataene du oppgir og dataene vi samler om dine besøk på DN.no. Vi bruker informasjonskapsler og dine data til å analysere og forbedre tjenestene, og til å tilpasse annonser og deler av innholdet du ser og bruker. Dersom du er innlogget, kan du endre dine innstillinger for personvern.

Les mer Ok, jeg skjønner