Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne
Thomas Giertsen og Merete Bø lager podkast om vin for Dagens Næringsliv.

Thomas Giertsen og Merete Bø lager podkast om vin for Dagens Næringsliv.

Podkast: De beste vinene til skalldyr

Tekst

Vil du få varsel hver gang Merete Bø publiserer noe?

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Avbryt

Her er seks av havets beste råvarer, og vinene som passer til.

Ofte havner de fantastiske råvarene bare i sekkekategorien skalldyr, og med beskjed om at det passer å drikke «noe hvitt» til.

I denne episoden tar vi for oss:

  • østers
  • blåskjell
  • reker
  • sjøkreps
  • krabbe
  • hummer


Vi har plukket ut gode viner som passer råvarenes unike egenskaper.

HER finner du nyeste episode av «Jeg kan ingenting om vin»!

Bruker du Spotify, er linken HER.

Hører du via Iphone trykker du HER.

Ellers går du inn på din podkastapp, søker etter «Jeg kan ingenting om vin» – lytt og abonner.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Informasjonskapsler og personvern

Dagens Næringsliv er ansvarlig for dataene du oppgir og dataene vi samler om dine besøk på DN.no. Vi bruker informasjonskapsler og dine data til å analysere og forbedre tjenestene, og til å tilpasse annonser og deler av innholdet du ser og bruker. Dersom du er innlogget, kan du endre dine innstillinger for personvern.

Les mer Ok, jeg skjønner