Velkommen til Smak

Dagens Næringslivs nettsted om mat og drikke. På Smak.no finner du artikler, oppskrifter, anmeldelser av vin og restauranter samt søketjenester.

89

Laurent Perrier Millesime 2006

Dufter av voks, nystekt brød og røyk med innslag av tørkede epler. Fyldig og strukturert på smak med en lett krydret fruktkarakter. Lang og tørr avslutning med god syre og lette mineraler i finish.
Produsent: Laurent-Perrier Drikkevindu: Fra 2016 til 2026
Region: Champagne Passer til: Skalldyr, Grønnsaker og Fisk
Land: Frankrike Laget av: Chardonnay 55%, Pinot Noir 45%
Importør: Robert Prizelius AS Volum: 750 ml
Varenummer: 5544401 Alkohol: 12,00%
Tilgjengelighet: Utenfor sortiment Sukker: 4,00 g/l
Pris: 519,90 Syre: 6,30 g/l

Informasjonskapsler og personvern

Dagens Næringsliv er ansvarlig for dataene du oppgir og dataene vi samler om dine besøk på DN.no. Vi bruker informasjonskapsler og dine data til å analysere og forbedre tjenestene, og til å tilpasse annonser og deler av innholdet du ser og bruker. Dersom du er innlogget, kan du endre dine innstillinger for personvern.

Les mer Ok, jeg skjønner