Den perfekte vingaven til jul

Tekst

Vil du få varsel hver gang Merete Bø publiserer noe?

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Avbryt

Kjøp denne vinen nå, for den øker i pris i januar.

Få om noen områder i verden lager så delikate og elegante viner av druen nebbiolo som Gattinara. Og få om noen lager bedre vin i Gattinara enn fortsatt den delvis norskeide vingården Nervi. Tidligere i år kjøpte den legendariske vinprodusenten Roberto Conterno 90 prosent av Nervi, noe som ikke har gått upåaktet hen i vinens verden.

Det har gjort at Nervis viner har fått enda raskere sko på bena og prisene har steget. Det er også varslet enda en prisstigning etter jul. Sånn sett er en flaske med Nervis Gattinara den perfekte julegave. Fortsatt finnes 2014-årgangen i hyllene, men 2015 er på vei inn. Vi har testet begge.

* (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Informasjonskapsler og personvern

Dagens Næringsliv er ansvarlig for dataene du oppgir og dataene vi samler om dine besøk på DN.no. Vi bruker informasjonskapsler og dine data til å analysere og forbedre tjenestene, og til å tilpasse annonser og deler av innholdet du ser og bruker. Dersom du er innlogget, kan du endre dine innstillinger for personvern.

Les mer Ok, jeg skjønner