Meretes utvalgte: En stor rødvinsklassiker fra Spania

Tekst

Vil du få varsel hver gang Merete Bø publiserer noe?

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Avbryt

En 13 år gammel klassisk Rioja er perfekt til høstens lam.

Rioja til lam, du har sikkert hørt det før. Men det finnes mye vin i denne nordlige spanske vinregionen, og det finnes mange retter bestående av lam. Til et klassisk lammelår er det uansett strålende med en tradisjonell og lett moden rødvin fra Rioja, og blant dem er det få som leverer varene bedre enn López de Heredia.

Vingården López de Heredia lager vin som om den lever i en 100 år gammel boble, i en vinregion med stadig mer moderne viner. De røde og hvite Rioja-vinene modner opp mot ti år på eikefat, og de blir bare bedre jo lenger man venter. Nå er deres reserva i 2005-årgangen her. Den kan nytes nå og i over et tiår fremover.

* (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en best mulig brukeropplevelse på DN.no. Disse brukes til analyseformål, produktforbedringer samt tilpasning av annonser og innhold. Les mer om informasjonskapsler og hvordan vi behandler personopplysninger på våre personvernsider.

Les mer Lukk