Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne

Meretes utvalgte: Nytt røverkjøp fra Contino

Tekst

Vil du få varsel hver gang Merete Bø publiserer noe?

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Avbryt

I fjor kom 1200 flasker med spesialtappet Contino Reserva 2009 til Norge. Nå er nye 480 flasker av samme vin å finne i hyllene i 30 av Polets butikker.

– Ja, jeg ble lei av at de aldri ble hentet. Det var to paller med vin som bare stod der, og vinene var vår toppvin, First Seleccion fra 2009, som vi bare lager i de aller beste årgangene. Løsningen ble å endre etiketten til Contino Reserva 2009, og så tilbød vi dem til Norge, fortalte avtroppende vinmaker hos Contino Jesus de Madrazo til Smak i fjor.

Og flaskene fikk ben å gå på; det tok ikke mange minuttene før alt var borte.

Nå er de siste uavhentede 480 flaskene kommet til Norge, og har i det stille funnet veien ut i Polets hyller. Blant dem er butikker som Aker Brygge, Sandefjord, Hillevåg og CC Vest. I tillegg får Polet på Skøyen inn flasker torsdag.

Ikke gå glipp av noe!

Få Smaks beste saker, restaurant- og vinanmeldelser og oppskrifter i nyhetsbrev hver uke.

Meld deg på her

Men fortvil ikke. Skulle man ikke være blant de heldige som får tak i en flaske fra 2009, finnes også Continos standard Reserva fra 2012 inne i hyllene 70 butikker. Perfekt til årets påskelam er de begge – selv om 2009 ligger en divisjon over.

* (Vilkår)

Dine data på DN

DN er en del av NHST Media Group AS, som nå er ansvarlig for håndtering av dine data på DN. Vi bruker informasjonskapsler og dine opplysninger for å gi deg en sikker og god brukeropplevelse. Vi analyserer bruk for å kunne forbedre NHSTs tjenester, og for å tilpasse annonser og deler av innholdet du ser og bruker. Dersom du er innlogget, kan du endre dine innstillinger for personvern.

Les mer Ok, jeg skjønner