Velkommen til Smak

Dagens Næringslivs nettsted om mat og drikke. På Smak.no finner du artikler, oppskrifter, anmeldelser av vin og restauranter samt søketjenester.

87

NIO Cocktail Mix (5x10cl)

TOMMY'S MARGARITA: Frisk duft med utpreget tequilapreg. Frisk og fruktig smak. En anelse for søt, men syrligheten frisker godt opp. WHISKEY SOUR: Frisk og fruktig duft med preg av bourbon og sitrus. Fruktig smak med en god syrlighet, balansert sødme og lengde. COSMOPOLITAN: Frisk duft med tydelig preg av tranebær. Fruktdreven smak med god friskhet i ettersmaken. En cosmopolitan av det litt søte slaget, men godt balansert. MANHATTAN: Dufter av vermouth og bourbon med fint fruktpreg. Smaksrik med fin bitterhet i ettersmaken og god lengde. NEGRONI: Fruktig duft med preg av krydder. Fyldig smak med godt balansert sødme. Fin bitterhet i ettersmaken. Sitter lenge.
Produsent: Niococktails Drikkevindu: Fra 2019 til 2019
Region: Øvrige
Land: Italia Laget av: Vann, brennevin, krydder, urter
Importør: Engelstad Spirits AS Volum: 500 ml
Varenummer: 10613708 Alkohol: 21,80%
Tilgjengelighet: Bestillingsutvalget; Uavhengig sortiment Sukker: 123,90 g/l
Pris: 349,90 Syre: Ukjent g/l

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en best mulig brukeropplevelse på DN.no. Disse brukes til analyseformål, produktforbedringer samt tilpasning av annonser og innhold. Les mer om informasjonskapsler og hvordan vi behandler personopplysninger på våre personvernsider.

Les mer Lukk