Podkast: Kan britiske bobler måle seg med champagne?

Tekst

Vil du få varsel hver gang Merete Bø publiserer noe?

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Avbryt

Hør ukens episode av «Jeg kan ingenting om vin».

Britiske musserende har tatt Norge med storm, og det er ingen tvil om at det er kvalitetsviner som feier inn i polhyllene om dagen. Og kanskje årsaken til at Norge har blitt deres største eksportmarked etter USA.

Klimaet i Englands mest vinproduserende områder er nå slik det var i Champagne for 60 år siden. Det kjennes på smaken. Men klarer utfordrerne fra et av de nyeste vinområdene i verden å hamle opp med de berømte franske?

HER finner du nyeste episode av «Jeg kan ingenting om vin»!

Bruker du Spotify, er linken HER.

Hører du via Iphone trykker du HER.

Ellers går du inn på din podkastapp, søker etter «Jeg kan ingenting om vin» – lytt og abonner. (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Informasjonskapsler og personvern

Dagens Næringsliv er ansvarlig for dataene du oppgir og dataene vi samler om dine besøk på DN.no. Vi bruker informasjonskapsler og dine data til å analysere og forbedre tjenestene, og til å tilpasse annonser og deler av innholdet du ser og bruker. Dersom du er innlogget, kan du endre dine innstillinger for personvern.

Les mer Ok, jeg skjønner