Podkasten «Jeg kan ingenting om vin» får stadig flere spørsmål. Så ille er det blitt, mener vert Thomas Giertsen, at innboksen begynner å ligne E18 i begynnelsen av juli! I ukens episode forsøker han og DNs vinjournalist Merete Bø å svare på så mange lytterspørsmål de bare rekker:
Hva er den aller beste vinen til pasta? Hva er den «diggeste» og «mest juicy» naturvinen på markedet? Hvilken rødvin bør man drikke til pulled pork? Og hva slags vin passer egentlig til kebab?
HER finner du nyeste episode av «Jeg kan ingenting om vin»!
Bruker du Spotify, er linken HER.
Hører du via Iphone, trykker du HER.
Eller du går inn på din podkastapp, søker etter «Jeg kan ingenting om vin» – lytt og abonner.
* (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.