<p>Koronakrisen fører til at Vinmonopolet stenger nettbutikken for hjemlevering. </p>

Koronakrisen fører til at Vinmonopolet stenger nettbutikken for hjemlevering.

Polet stanser all hjemlevering

Tekst

Vil du få varsel hver gang Merete Bø publiserer noe?

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Avbryt

Vinmonpolet slutter midlertidig med hjemlevering av varer.

Koronakrisen fører til at Vinmonopolet stenger nettbutikken for hjemlevering. Fra nå vil det ikke lenger være mulig å få varer levert på døren.

– For oss er det viktigste å sikre et ansvarlig salg av alkohol. Det er økt trykk for ordre for hjemlevering på dør og med de forholdsreglene vår transportleverandør har tatt for sine sjåfører nå, er det dessverre vanskelig for oss å sikre at sosial kontroll og ansvarlig salg gjennomføres godt nok, sier Vinmonopolets kommunikasjonssjef Jens Nordahl.

– Vi har derfor bestemt å midlertidig stenge for levering på dør.

Hjemlevering av varer har hatt en økning den siste uken

I går hadde Vinmonopolet 1500 nettbestillinger, hvorav 300 var med hjemlevering på dør.

– Vår samarbeidspartner og leverandør på utlevering av varer har en enorm pågang av bestilling på mat og medisiner. Det medfører store forsinkelser – og mat og medisiner må få gå foran nå, sier Vinmonopolets kommunikasjonssjef Jens Nordahl.

– Med den dugnadsånden som hersker i samfunnet nå tror vi at nordmenn vil forstå at dette er mindre viktig enn mat og medisiner, og at vi midlertidig må stanse tjeneste så lenge vi er i nasjonal beredskap.

Utlevering til Posten og «post-i-butikk» vil fungere som normalt.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Informasjonskapsler og personvern

Dagens Næringsliv er ansvarlig for dataene du oppgir og dataene vi samler om dine besøk på DN.no. Vi bruker informasjonskapsler og dine data til å analysere og forbedre tjenestene, og til å tilpasse annonser og deler av innholdet du ser og bruker. Dersom du er innlogget, kan du endre dine innstillinger for personvern.

Les mer Ok, jeg skjønner