<p>Polets spesialslipp av de mest ettertraktede vinene fra Tyskland 2. april er utsatt på ubestemt tid. </p>

Polets spesialslipp av de mest ettertraktede vinene fra Tyskland 2. april er utsatt på ubestemt tid.

Polets spesialslipp utsatt på ubestemt tid

Tekst

Vil du få varsel hver gang Merete Bø publiserer noe?

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Avbryt

Vinmonopolets spesialslipp 2. april utsettes på ubestemt tid.

Vinmonopolets spesialslipp av tyske viner torsdag 2. april er utsatt på ubestemt tid.

– Vi vil forhåpentlig prøve å avvikle slippet før sommeren, men vi kan ikke si noe sikkert akkurat nå, sier Vinmonopolets kommunikasjonssjef Jens Nordahl.

Køskapende

Vinmonopolet følger myndighetenes råd og anbefalinger knyttet til koronaviruset. Bakgrunnen for utsettelsen er Helsedirektoratets beslutning om forbud mot og stenging av ulike arrangementer og tjenester for å hindre spredning av viruset og for å bidra til å opprettholde nødvendige helse- og omsorgstjenester.

«Slippene i Spesialbutikkene har for vane å samle mange interesserte kunder i kø. Gitt myndighetenes råd, ser ikke Vinmonopolet noen mulighet til å gjennomføre et spesialslipp under nåværende forhold» heter det i en pressemelding som Vinmonopolet sendte ut tirsdag kveld.

– Butikkene holder derimot åpent som normalt, med en rekke tiltak for å begrense smittefaren, sier Nordahl.

Vinmonopolet tar sikte på å gjennomføre slippet så snart myndighetenes råd og anbefalinger gjør det mulig. Nærmere informasjon om slippdato vil bli gitt på vinmonopolet.no 14 dager før slippet finner sted. Utsettelsen gjelder også for slippvarer som selges i nettbutikken. (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Informasjonskapsler og personvern

Dagens Næringsliv er ansvarlig for dataene du oppgir og dataene vi samler om dine besøk på DN.no. Vi bruker informasjonskapsler og dine data til å analysere og forbedre tjenestene, og til å tilpasse annonser og deler av innholdet du ser og bruker. Dersom du er innlogget, kan du endre dine innstillinger for personvern.

Les mer Ok, jeg skjønner