Velkommen til Smak

Dagens Næringslivs nettsted om mat og drikke. På Smak.no finner du artikler, oppskrifter, anmeldelser av vin og restauranter samt søketjenester.

100

Romanée-Conti Grand Cru 2012

En vin som presser tårene frem i øyenkroken. En vin som utrolig nok forsvarer prisen sin, for den har ingen ved siden av, absolutt ingen. En allerede sammensatt duft som nærmer seg perfeksjon allerede i ung alder. Ord blir fattige. Blomster og villbringebær med hint av trøffel, jord og nyplukkede kantareller. Dyp og kompleks frukt med en infiltrerende syre og lange integerte og finessepregede tanniner. Kjøttfull men samtidig elegant og uhyre raffinert. Dette er så perfekt som en ung pinot kan bli. Her er det ingenting å trekke for. Kan nytes nå om man ikke kan vente, men vil om mulig utvikle seg til å bli enda mer sammensatt.
Produsent: Domaine de la Romanée-Conti Drikkevindu: Fra 2020 til 2040
Region: Burgund Passer til: Svin, Okse og Fugl
Land: Frankrike Laget av: Pinot Noir 100%
Importør: Wine Tailor Volum: 750 ml
Varenummer: 2846101
Tilgjengelighet: Utenfor sortiment
Pris: 35174,90

Informasjonskapsler og personvern

Dagens Næringsliv er ansvarlig for dataene du oppgir og dataene vi samler om dine besøk på DN.no. Vi bruker informasjonskapsler og dine data til å analysere og forbedre tjenestene, og til å tilpasse annonser og deler av innholdet du ser og bruker. Dersom du er innlogget, kan du endre dine innstillinger for personvern.

Les mer Ok, jeg skjønner