Velkommen til Smak

Dagens Næringslivs nettsted om mat og drikke. På Smak.no finner du artikler, oppskrifter, anmeldelser av vin og restauranter samt søketjenester.

Vis meg beste kjøp for:

100

Romanée-Conti Grand Cru 2012

En vin som presser tårene frem i øyenkroken. En vin som utrolig nok forsvarer prisen sin, for den har ingen ved siden av, absolutt ingen. En allerede sammensatt duft som nærmer seg perfeksjon allerede i ung alder. Ord blir fattige. Blomster og villbringebær med hint av trøffel, jord og nyplukkede kantareller. Dyp og kompleks frukt med en infiltrerende syre og lange integerte og finessepregede tanniner. Kjøttfull men samtidig elegant og uhyre raffinert. Dette er så perfekt som en ung pinot kan bli. Her er det ingenting å trekke for. Kan nytes nå om man ikke kan vente, men vil om mulig utvikle seg til å bli enda mer sammensatt.
Produsent: Domaine de la Romanée-Conti Drikkevindu: Fra 2020 til 2040
Region: Burgund Passer til: Svin, Okse og Fugl
Land: Frankrike Laget av: Pinot Noir 100%
Importør: Wine Tailor Volum: 750 ml
Varenummer: 2846101
Tilgjengelighet: Utenfor sortiment
Pris: 35174,90

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en best mulig brukeropplevelse på DN.no. Disse brukes til analyseformål, produktforbedringer samt tilpasning av annonser og innhold. Les mer om informasjonskapsler og hvordan vi behandler personopplysninger på våre personvernsider.

Les mer Lukk