Manfred og datteren Katharina Prüm lager noen av de aller beste søte rieslingene i Tyskland.

Manfred og datteren Katharina Prüm lager noen av de aller beste søte rieslingene i Tyskland.

Verdensberømt Mosel-hvitvin fra kjellerdypet

Tekst

Vil du få varsel hver gang Merete Bø publiserer noe?

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Avbryt

Katharina Prüms søte og halvtørre rieslinger tåler tiår etter tiår i kjelleren. Det gjør dem til noen av Polets aller beste hvitvinskjøp.

Informasjonskapsler og personvern

Dagens Næringsliv er ansvarlig for dataene du oppgir og dataene vi samler om dine besøk på DN.no. Vi bruker informasjonskapsler og dine data til å analysere og forbedre tjenestene, og til å tilpasse annonser og deler av innholdet du ser og bruker. Dersom du er innlogget, kan du endre dine innstillinger for personvern.

Les mer Ok, jeg skjønner