Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne
Akkurat nå er taskekrabbe og riesling feinherb en meget god kombinasjon.

Akkurat nå er taskekrabbe og riesling feinherb en meget god kombinasjon.

En av de aller beste mat- og vinkombinasjonene akkurat nå

Tekst

Vil du få varsel hver gang Merete Bø publiserer noe?

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Avbryt

Høsten er krabbetid. En fersk tysk riesling er godt selskap til den norske delikatessen.

En av de aller beste mat- og vinkombinasjonene man kan servere nå, er taskekrabbe og riesling feinherb. Og har man ikke mulighet til å fange krabben selv, er det nå fiskediskene bugner av denne delikatessen.

Kokkevenn

Grunnen til at krabbene er best nå, er ifølge forsker Fabian Zimmermann at de på sensommeren og høsten beveger seg inn på grunnere vann fordi vannet blir varmere.