Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne
Ny episode. Thomas Giertsen og Merete Bø er ute med en ny episode av podkasten sin.

Ny episode. Thomas Giertsen og Merete Bø er ute med en ny episode av podkasten sin.

Slik starter du å samle på vin

Tekst

Vil du få varsel hver gang Line Blikstad publiserer noe?

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Avbryt
Foto

I den nye episoden av podkasten «Jeg kan ingenting om vin» snakker Merete Bø og Thomas Giertsen om hvordan du starter å samle på vin – og gir deg tipsene til hva du trenger for å komme i gang.

– Tror du at det er mulig å si: Vis meg din vinkjeller, og jeg skal si deg hvem du er? spør Merete Bø.

– Nei, svarer Thomas Giertsen.

– Jeg skal vise deg min vinkjeller – og du kan fortelle meg hvem jeg var. Smaken endrer seg hele tiden, og jeg har lyst til å kaste ut mye fortløpende. Da jeg tok vinkelnerutdannelsen, måtte vi engasjere oss i alt. Jeg kjøpte altfor mye forskjellige, uten noen strategi, både hva gjelder områder og produsenter – og da ender du opp med veldig mange flasker, sier han.

I den sjette episoden av Dagens Næringslivs podkast «Jeg kan ingenting om vin», snakker Thomas Giertsen og vinjournalist Merete Bø om hvordan du starter å samle på vin, og hva du trenger for å komme i gang.

Hvor mange flasker trenger man, egentlig? Hvordan skal vinen lagres? Må man ha et dyrt vinskap, eller er det mulig å lage sin egen vinkjeller med noen ikeahyller? Hvilke viner er de sikre vinnerne i kjelleren? Og er det egentlig noe poeng i å lagre den billigste champagnen?

HER finner du nyeste episode av «Jeg kan ingenting om vin»!

Bruker du Spotify, er linken HER.

Hører du via Iphone trykker du HER.

Ellers går du inn på din podkastapp, søker etter «Jeg kan ingenting om vin» – lytt og abonner. (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Viner i dagens episode:

Informasjonskapsler og personvern

Dagens Næringsliv er ansvarlig for dataene du oppgir og dataene vi samler om dine besøk på DN.no. Vi bruker informasjonskapsler og dine data til å analysere og forbedre tjenestene, og til å tilpasse annonser og deler av innholdet du ser og bruker. Dersom du er innlogget, kan du endre dine innstillinger for personvern.

Les mer Ok, jeg skjønner