Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne

Nå kan du gå på tidenes Pol-smell

Tekst
Går du med planer om å kjøpe inn bobler til 17. mai - bør du skynde deg. Foto:

Går du med planer om å kjøpe inn bobler til 17. mai - bør du skynde deg. Foto:

Pinsen gjør at du må gjøre rekordtidlig innkjøp av boblene til 17.mai.

Hvis du har tenkt å handle inn bobler til frokosten, må du få dette unnagjort innen fredag denne uken.Vinmonopolet holder nemlig stengt pinseaften kommende lørdag 14. mai, samt mandag 2. pinsedag.

Saken fortsetter under annonsen.

Stortinget har besluttet at Vinmonopolet skal kunne holde åpent alle "aftener": Påskeaften, pinseaften og nyttårsaften, samt valgdagen. Men det vil ikke trå i kraft før nyttårsaften på grunn av de polansattes tariffavtaler. Så skal man handle bobler til nasjonaldagen, gjelder det å ikke vente til lørdag.

Her er 30 champagne-nyheter som ble lansert på Polet i forrige uke.

Sjekk ut Vinmonopolets nyeste viner her.

Les mer om mat og vin på smak.no

Meld deg på nyhetsbrev fra Smak.no her(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Dine data på DN

DN er en del av NHST Media Group AS, som nå er ansvarlig for håndtering av dine data på DN. Vi bruker informasjonskapsler og dine opplysninger for å gi deg en sikker og god brukeropplevelse. Vi analyserer bruk for å kunne forbedre NHSTs tjenester, og for å tilpasse annonser og deler av innholdet du ser og bruker. Dersom du er innlogget, kan du endre dine innstillinger for personvern.

Les mer Ok, jeg skjønner