Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne

Ferske og gode burgundere

Tekst
Gevrey-Chambertin i Burgund. Foto:

Gevrey-Chambertin i Burgund. Foto:

Vi har testet 41 hvite og røde vinnyheter fra Burgund.

Det er stor overvekt flasker fra årgangene 2012 og 2013 blant de nye vinene fra Burgund som slippes løs i Vinmonopolets bestillingsliste i morgen tidlig (fredag).  To årganger som begge så svært små avlinger grunnet haglbyger, kraftige regnskyll og andre klimatiske ulykksaligheter - men som også har glimtet til med stor kvalitet.

Les også:I morgen lanseres endelig Aldo Conternos toppviner fra 2010

Blant januarnyhetene er det Patrice Rion sin serie med viner fra 2013, og Domaine Michel Lafarge sine 2012-viner som fremstår som de mest solide. I tillegg finner vi gode burgund-kjøp fra blant annet Jean-Marc Pavelot og Faiveley.

Les mer om mat og vin på Smak.no

Meld deg på nyhetsbrev fra Smak.no her(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Informasjonskapsler og personvern

Dagens Næringsliv er ansvarlig for dataene du oppgir og dataene vi samler om dine besøk på DN.no. Vi bruker informasjonskapsler og dine data til å analysere og forbedre tjenestene, og til å tilpasse annonser og deler av innholdet du ser og bruker. Dersom du er innlogget, kan du endre dine innstillinger for personvern.

Les mer Ok, jeg skjønner