Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne

Fremdeles gode burgundkjøp i spesialbutikkene

Tekst
Landsbyen Vosne-Romanée i Burgund. Foto: Sune Eriksen

Landsbyen Vosne-Romanée i Burgund. Foto: Sune Eriksen

Toppvinene ble det raskt tomt for, men blant de beste kjøpene er det flasker igjen.

Til deg som av naturlige årsaker ikke stod i kø fem dager for å sikre deg den ene flasken med Romanée Conti 2012, og til deg som verken hadde lommebok eller tid til å kapre deg noen av de få flaskene med ettertraktede vinskatter fra den nå nesten håpløst dyre vinregionen: Det er ikke for sent. Kasser med noen av topp-produsentenes lavere prisede Bourgogne Rouge-utgaver står fremdeles stablet i spesialbutikkene.

Les også:Beste Burgund-årgang siden 2010

En vin som Chevillons Bourgogne Rouge 2013 fremstår, til tross for sine 300 kroner, som et glimrende kjøp med tanke på de eksplosivt økende prisene for Burgunds viner de seneste årene. I dag tidlig var det 150 flasker igjen.

Les mer om mat og vin på Smak.no

Meld deg på nyhetsbrev fra Smak.no her(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.