Champagne på bestilling

Tekst
Går du med planer om å kjøpe inn bobler til 17. mai - bør du skynde deg. Foto:

Går du med planer om å kjøpe inn bobler til 17. mai - bør du skynde deg. Foto:

Mainyhetene: Her er de beste champagnenyhetene i polets bestillingsutvalg, til alle som ikke skal på champagneslipp i morgen.

Man må ikke stille seg i kø på et av Vinmonopolets syv spesialbutikker i morgen for å få tak i en god flaske Champagne. Bestillingsutvalget bugner også av den slags. Blant nyhetene i mai er Bollingers 2005-årgang en og trekke frem for dem som har ledig plass i kjelleren. I tillegg er Charles Heidsick Blanc des Millénaires 1995 inne igjen, for alle som ønsker modne bobler.

Les om spesialslippet i morgen her: Det beste fra Champagne

Blant nyhetene er det også mange gode kjøp som serverer høy kvalitet i forhold til pris. Særlig gjelder dette småprodusenter som Coutelas, Fleury, Copinet og Savart. Sistnevnte finnes bare på spesialbestilling igjennom importøren enn så lenge.

Test av alle polets hyllechampagner: Polets beste sommerbobler

 

Les mer om mat og vin på Smak.no

Meld deg på nyhetsbrev fra Smak.no her(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en best mulig brukeropplevelse på DN.no. Disse brukes til analyseformål, produktforbedringer samt tilpasning av annonser og innhold. Les mer om informasjonskapsler og hvordan vi behandler personopplysninger på våre personvernsider.

Les mer Lukk