Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne

Sjampis til årets første vårhelg

Tekst
Foto: Istock

Foto: Istock

Marsnyhetene: Et glass Champagne i hytteveggen nytes best sammen med forhåndsmeldt drømmevær til helgen.

Stadig flere og flere små champagne-produsenter finner veien til det norske markedet med kvalitet og priser de store champagne-husene har problemer med å følge. Man trenger ikke lenger over 300 kroner for en god flaske Champagne. Dessverre så er flere av disse i polets bestillingslister, som krever noen planlegging, hvis ikke ditt lokale pol har tatt den inn i sitt sortiment. Det er mulig å sjekke på polets nettsider før man bestiller. I tillegg er det flere gode champagne-nyheter i polets hyller denne måneden.

Sammen med de små og mer ukjente champagnehusene kommer det også flere strålende flasker fra Charles Heidsieck som bare tidligere har vært å finne på spesialpolene. Dessverre er noen av disse utsolgt allerede på nettbutikken, men finnes inne på noen få polutsalg.

 

Les også:Kloster Eberbach er tilbake

Les mer om mat og vin på Smak

Meld deg på nyhetsbrev fra Smak.no her(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.