Sommerens beste vinkjøp

Tekst
Full oversikt. I vindatabasen på Smak.no kan du søke deg rundt blant over 23.000 anmeldte viner. Foto: Fartein Rudjord

Full oversikt. I vindatabasen på Smak.no kan du søke deg rundt blant over 23.000 anmeldte viner. Foto: Fartein Rudjord

På Smak.no finner du Norges største database over anmeldte viner. Her er sommerens beste kjøp i Polets hyller.

Vindatabasen på Smak.no veileder deg gjennom de flere tusen vinene som til enhver tid befinner seg på Vinmonopolets lister. Smak.no er Dagens Næringslivs mat- og vinsider på nett, og vi har nå samlet over 19.000 smaksnotater i vindatabasen.

Er du ute etter én bestemt vin? Ønsker du å sjekke vinens utvikling gjennom årgangene? Vil du vite hvem som lager best vin fra et spesielt område, eller du er på jakt etter mat- og vinkombinasjoner? Da har du gode grunner til å teste vindatabasen på Smak.no.

Her er noen av sommerens beste hvite og røde kjøp blant Polets hylleviner til under 300 kroner. For komplett liste over Polets beste kjøp og hele vindatabasen, se DN.no/smak/vinsok.

Les mer om mat og vin på Smak.no

Meld deg på nyhetsbrev fra Smak.no her(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Informasjonskapsler og personvern

Dagens Næringsliv er ansvarlig for dataene du oppgir og dataene vi samler om dine besøk på DN.no. Vi bruker informasjonskapsler og dine data til å analysere og forbedre tjenestene, og til å tilpasse annonser og deler av innholdet du ser og bruker. Dersom du er innlogget, kan du endre dine innstillinger for personvern.

Les mer Ok, jeg skjønner