Søramerikanske røverkjøp

Tekst
Vingården Montes i Colchagua i Chile Foto:

Vingården Montes i Colchagua i Chile Foto:

Marsnyhetene: Mye vin for pengene i Sør-Amerika.

Det er ikke lett å finne viner til en billig penge som samtidig leverer kvalitet. Et av de få kontinentene som fortsatt klarer dette er Sør-Amerika.

Blant mars-nyhetene er det vinene fra Montes i Colchagua i Chile og de rimeligste vinene fra Catena Zapata i Mendoza i Argentina. De er to produsenter som lager druetypiske viner med ren og pen markant frukt. Perfekte å nyte som unge til svært hyggelige priser. Flere av dem er i tillegg tilgjengelige i polets hyller, og trenger derfor ikke å bestilles.

 

Les mer om mat og vin på Smak

Meld deg på nyhetsbrev fra Smak.no her(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Informasjonskapsler og personvern

Dagens Næringsliv er ansvarlig for dataene du oppgir og dataene vi samler om dine besøk på DN.no. Vi bruker informasjonskapsler og dine data til å analysere og forbedre tjenestene, og til å tilpasse annonser og deler av innholdet du ser og bruker. Dersom du er innlogget, kan du endre dine innstillinger for personvern.

Les mer Ok, jeg skjønner