Friske viner fra Kanariøyene

Tekst

Vinmonopolet har kommet med en rekke spreke lanseringer i juli.

Kanariøyene er mer enn charterturisme, solbrente kropper og cervezas. Opp av den vulkanske jorda på Lanzarote og rundt den massive 3700 meter høye Teide på Tenerife kommer noen bemerkelsesverdige viner. Konsentrerte, stoffrike og salte hvitviner, og florale og friske rødviner med dype og forførende personlighetstrekk. Vinmonopolet lanserte igår fire gode eksempler fra de spanske ferieøyene.

Samtidig har Vinmonopolet funnet hylleplass til fire nye pinot noir-viner fra New Zealand, hvor spesielt to viser god kvalitet i forhold til pris. Blant andre positive hyllenyheter finner vi hvitvin fra Provence, tørr baskisk eplesider, og en morsom perlende vin fra California.

Selv om juli måned som oftest er rolig med tanke på nyheter i den store bestillingslisten, har det denne gang kommet hele 851 nye produkter, fordelt på vin, øl og brennevin.

Her er de beste nyhetene i Vinmonopolets hyller, og nye produkter som kan kjøpes gjennom Vinmonopolets nettsider.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Informasjonskapsler og personvern

Dagens Næringsliv er ansvarlig for dataene du oppgir og dataene vi samler om dine besøk på DN.no. Vi bruker informasjonskapsler og dine data til å analysere og forbedre tjenestene, og til å tilpasse annonser og deler av innholdet du ser og bruker. Dersom du er innlogget, kan du endre dine innstillinger for personvern.

Les mer Ok, jeg skjønner