Sigarettlasten ble oppdaget ved et lager inne på et industriområde i Akershus ved 22-tiden onsdag 10. juni.

Tollerne observerte at det ble lastet store mengder sigaretter i svarte søppelsekker fra en latviskregistrert henger over i en norskregistrert personbil

Fem menn oppholdt seg på tomta og lageret da tollerne kom. To av dem løp til skogs, men én av dem ble senere sporet opp av en hundepatrulje

Sjåføren og to lagerarbeidere ble pågrepet av politiet. Under tollkontrollen kom enda en norskregistrert personbil til stedet, og bilføreren ble pågrepet.

De totalt 2.065 kartongene utgjør 1,3 millioner kroner i unndratte avgifter. (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Les også på Dn.no:

Tord (24) har 3 millioner å kjøpe leilighet for - men brennhett boligmarked i Oslo ga ham et sjokk

Nedsyltet i gjeld

Se DNTV: Langer ut mot beredskapsmyndighetene

Langer ut mot beredskapsmyndighetene
Da Lærdal sto i brann, hadde ingen tid til å lese beredskapsplanen. – Brannfolkene spydde og svettet, frosset fast i bakken og var gjennom helvete. De reddet bygda, men lov var det ikke, sier ordfører Jan Geir Solheim.
04:42
Publisert: