Det var 14 passasjerer og to piloter om bord i helikopteret, som til hører CHC Helikopter Service. Helikopteret foretok en uplanlagt landing på Ula-plattformen fredag formiddag.

– Det foretok en «føre var»-landing på Ula-plattformen. Landingen skjedde som en følge av at pilotene fikk varsel om lavt oljetrykk, sa pressekontakt Elisabeth Skarsbø Moen i CHC til VG etter at helikopteret hadde landet. Helikopteret var da underveis til Sola etter å ha vært på Ekofisk, får NTB opplyst.

Det viste seg at det ikke var noe problem med selve oljetrykket, men med en elektronisk komponent som varsler om trykket.

Selskapet opplyser at helikopteret, et Sikorsky S-92, kunne fly videre fra Ula-plattformen litt før midnatt etter at den aktuelle komponenten var byttet ut. Kokken 0.50 landet helikopteret og passasjerene på Sola.

 

Les også: Selger gård og grunn og flytter til LA

Han er norske gründeres engel

- Jeg løper fordi det gjør meg i stand til å reise mye, gå i alle middagene, jobbe så hardt

 

Se DNtv:(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Kan du komme i form på en elsykkel?

Kan man komme i form på en elsykkel?
Episode 1: Formsjekk. DN skal følge Kim Finseth (31) gjennom ett år med trening på elsykkel. Målet er Birkebeinerrittet 2017.
03:32
Publisert: