Det nye området Hagebyen på Fornebulandet ble lagt ut for salg torsdag kveld.

Og på bare to timer ble det solgt boliger for 130 millioner kroner.

- Alle rekkehusene gikk med en gang, og det ble også solgt rekkehusleiligheter og andre leiligheter, sier boligdirektør Jørgen Stavrum i Fornebu Utvikling.

Hagebyen, som er et samarbeidsprosjekt mellom Veidekke og Fornebu Utvikling, blir omtalt som et familievennlig prosjekt der det legges vekt på grønne lunger og lekeplasser for de små.

- Vi er kjempefornøyde med den responsen Hagebyen har fått. Det er tydelig at rekkehus og moderne familieleiligheter er noe folk vil ha, og vi har nok truffet markedet veldig godt med dette prosjektet, sier Arne Giske, konserndirektør for Veidekke Eiendom.

Prosjektet består av rekkehus på rundt 134 kvadratmeter over 3 plan og med stor takterrasse. Det skal også selges rekkehusleiligheter og toppleiligheter over to plan på 91-105 kvadratmeter og leiligheter fra 47 til 115 kvadratmeter.

Les også:
<b>- Oslo vil bli boligtaperen i 2030</b>
Selger flere nye boliger
(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.