Solstad Offshore har informert sine 1.600 ansatte om at 300 vil bli sagt opp, som en følge det lavere aktivitetsnivået i oljenæringen.

Det skriver Haugesunds Avis lørdag.

Av de 300, er 150 skandinavere, i hovedsak nordmenn. Rundt 75 er brasilianere. Resten er filippinske sjøfolk. Det er særlig i Norge og Brasil selskapets virksomhet er blitt rammet av nedgangskonjunkturen.

- Vi er nødt til å ta grep i dag, slik at rederiet kan seile gjennom dette for egne krefter, og med egen styringsfart. Vi må ta vare på det som er bygget opp, sier Solstads viseadministrerende direktør Sven Stakkestad til avisen.

 

Les også: Full panikk i Asia - markedene stuper

Søkkrik på luselønn

Nerver i helspenn etter krisefredag

 

Se også:

Marinejegernes indre liv:

Marinejegernes indre liv
Sosialantropolog Tone Danielsen har forsket på det indre liv i Marinejegerkommandoen, og levde med soldatene i halvannet år.
02:44
Publisert:
 (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.