Det opplyses i selskapets kvartalsrapport mandag, skriver TDN Finans.

På forhånd var det ventet et driftsresultat på 17 millioner dollar, ifølge estimater innhentet av SME Direkt for TDN Finans.

company:song

Fra minus til pluss
Selskapet fikk et nettoresultat på 6 millioner dollar, mot -108 millioner dollar samme periode ifjor. Totale inntekter var 130 millioner dollar, mot 151 millioner i 2012. Ebitda var 51 millioner dollar, mot 57 millioner dollar året før.

På forhånd var nettoresultatet ventet til 8 millioner dollar, mens totale inntekter var ventet til 137 millioner dollar og ebitda til 52 millioner dollar.

Iverksetter tiltak
Det fremgår også av kvartalsrapporten mandag at Songa Offshore fortsetter å arbeide med en rekke tiltak for å styrke selskapets balanse, inklusive mulig salg av eiendeler.

Selskapet viser til at både «Songa Mercur» og «Songa Venus» holdes for salg. Ifølge selskapet er det interesse for riggene fra flere parter.

Selskapet venter å gjennomføre en transaksjon på en eller begge riggene i år, ifølge rapporten skriver TDN Finans.

Les også på DN.no i dag:
Rapport om hemmelighold i finansnæringen:Her er verstingene
Asia i dag: Rekordregning for Filippinene
- Disse studentene har nesten sluttet å søke jobb, så attraktive er de (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.