Falcon 9-raketten skulle lande på en plattform i havet, et ubemannet droneskip, men kom inn for fort, og det hele bar mer preg av å bli en krasjlanding.

– Raketten landet hardt på droneskipet. Forventet ikke at det skulle funke denne gangen, men neste gang har vi en god sjansen, skriver selskapets sjef, Tesla-gründer Elon Musk, på Twitter.

Etter å ha plassert ut en satellitt i verdensrommet, kan man se raketten som et skarpt lys som nærmer seg droneskipet, men så kutter videosignalet ut.

Selv om selskapet ikke regnet med en vellykket landing denne gangen, jobber de med gjenbruk og resirkulering av flest mulig rakettdeler.

Én gang, i desember 2015, klarte selskapet å lande raketten sin stående på fast grunn, men tross flere forsøk, har de fortsatt ikke klart å lande til havs.

 

Les også: OL-mesterens fem beste tips for å gå raskere på ski

Verdens største oljeland på randen av kollaps

177 prosent opp i New York

 

Se DNtv: (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Bli med til Bjørn Dæhlies «hemmelige» skieldorado én time fra Oslo:

Bli med til Bjørn Dæhlies «hemmelige» skieldorado én time fra Oslo
Alt er flatt. Bortsett fra ett fjell. Temperaturen der, gir perfekt skiføre.
02:14
Publisert: