- I Norge er dette en ny og annerledes måte å oppnå kontakt med andre bedrifter på, og vi opplever en kraftig interesseøkning, sier Jens Wahlberg, daglig leder i Norsk Møteforum.

Speed-dating
Mandag skal 122 bedrifter ha opptil 1000 møter i løpet av noen timer.

Konseptet bak Møteforum låner en del fra såkalt speed-dating, der kvinner og menn har en rekke korte sjekkemøter med personer av det andre kjønn.

- Bedriftene får selv velge hvem de ønsker å møte, og så å si alle bransjer er representert på deltakerlisten. Hos oss deltar alt fra små databedrifter og reklamebyråer til store banker og forsikringsselskap, ramser Wahlberg opp.

Sprer seg
Neste år er det planlagt 16 nye maratonmøter fordelt på Oslo, Østfold, Drammen, Vestfold, Stavanger, Bergen, Trondheim og Sørlandet, ifølge Pressekontoret.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.