Saken er oppdatert

Aksjen til Øystein Stray Spetalen-selskapet S.D. Standard Drilling steg 140 prosent på Oslo Børs etter at det ble kjent at investeringsselskapet har kjøpt en eierandel på 20 prosent i PSV Opportunity I DIS for 2,4 millioner dollar, melder TDN Finans. Aksjen har falt litt tilbake fredag formiddag og skrivende stund er aksjen opp omlag 110 prosent.

PSV Oportunity er et oljeservice-selskap som blant annet eier tre mellomstore forsyningsskip.

Til tross for den ekstreme kursutviklingen er handelsvolumene i aksjen er fortsatt små, i skrivende stund er det omsatt aksjer i selskapet for 104.000 kroner.

Det er forretningsmann Øystein Stray Spetalen som gjennom Saga Tankers er selskapets største aksjonær. I september 2014 endret Spetalen Standard Drilling fra å være et riggselskap til å bli et rendyrket investerings­selskap.

 

 

Les også:
Asia i dag: Kan bli slutt på «kinesisk nakenbading»
Storbritannias rikeste er død
Denne laksetanken skal være lønnsom
 

Anbefalt fra Dntv:

Blir han USAs neste president? Her er Donald Trumps mest kontroversielle uttalelser.
Disse uttalelsene vil han bli husket for: Donald Trump om flyktninger, Mexico og Hillary Clinton
03:33
Publisert:
(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.