Spillselskapet Funcom lanserte for litt over tre uker siden tittelen «Lego Minifigures Online». Selskapet opplyser i en melding torsdag ettermiddag at spillet så langt ikke har nådd omsetningsmålet.

Hovedårsaken er ifølge selskapet lav omsetning av PC-versjonen. På Apples mobilplattform IOS har salget vært bedre, opplyses det i meldingen. Inntektene fra IOS-plattformen er likevel ikke høye nok til å kompensere for det lave salget av PC-versjonen.

Funcom skriver, som tidligere kommunisert, at selskapet fortsetter å aktivt søke løsninger for tilbakebetaling av gjelden som forfaller i juni 2016.

«Inntektene generert fra alle selskapets spill ventes ikke å dekke både driftskostnader og gjeldsbetalingsforpliktelsene. I lys av dette, er selskapet i samtaler med primærkreditoren og vil arbeide med rådgivere for en strategisk gjennomgang av virksomheten, for å løse situasjonen», heter det.

Aksjen faller markert tilbake torsdag ettermiddag og er i skrivende stund ned syv prosent til 1,47 kroner.

Les også: Her er bankenes beste renter etter siste kutt

- Dette er nødt til å bekymre markedet  

Asia i dag: Kina truer Japans økonomi

DNs bilanmelder: «Hvis du er villig til å ofre prestisjen,  fremstår dette som et godt kjøp. Selv om det er en Kia til 700.000»

Her er en premium-suv uten premium prislapp
Storsuv-en Kia Sportage gir deg faktisk mye bil for pengene.
01:56
Publisert:
 (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.