Norges Skiforbund Hopp inngår ny hovedsamarbeidsavtale med Landsorganisasjonen i Norge (LO), ifølge en melding mandag.

- Vi er glade for at Norges Skiforbund og hopplandslagene valgte LO som hovedsamarbeidspartner. En slik avtale vil gi god eksponering for LO, og vi er enige om å utvikle aktiviteter som kan bidra til økt rekruttering, og til glede og trivsel, integrering og organisasjonsforståelse for LOs medlemmer og deres familier, sier LO-leder Gerd Kristiansen i meldingen.

Avtalen har en varighet på tre år og en ramme på 10 millioner kroner i året.

Den innebærer at LO blir hovedsamarbeidspartner for hopplandslagene, og også hovedsponsor for Lillehammer under den nye norske hoppturneringen, opplyses det.

LO har tidligere hatt avtaler med Norges Skøyteforbund, Norges Roforbund og Norges Svømmeforbund. VG var tidligere hovedsponsor for hopplandslaget, men avsluttet samarbeidet tidligere i år.

Les også: Skulle knuse Iphone

«Bestselgeren» som forsvant

Samsung ber folk slutte å bruke toppmodellen

Varer for milliarder strandet: USA åpner for lossing av fire skip

(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Følg markedet på DN Investor

 

Se DNtv:
Med denne teknologien håper Samsung å lage tv-ene mer best fargegjengivelse
Samsung sater på kvantepiksler.
01:26
Publisert: