Trumps 14-dagerssmell

Er dette mer enn USA kan svelge? Her er hendelsene som har gitt rekordstort valgmålingsfall for Donald Trump.

Siden målingene startet i 1984 har ingen presidentkandidat mistet så mye oppslutning i løpet av de amerikanske partienes landsmøter som Donald Trump, ifølge Politico.com.

Melania Trump: - Jeg skrev talen selv. Nei, forresten. Det gjorde jeg ikke

Ingen konetale har fått mer oppmerksomhet enn Melania Trumps tale til republikanerne under åpningen av partiets landsmøte.

Lidenskapelig duo

Trumps kyss på kinnet til Mike Pence minner mange på «klemmen» statsminister Jens Stoltenberg gav Trond Giske for ti år siden.

Fikk gjennomgå etter veterankrangel

Donald Trumps angrep på den muslimske veteranfamilien Kahn er trolig hans største skandale i løpet av de siste ukene. Det ble ikke bedre av at republikaneren selv ble beskyldt for å ha lurt seg unna Vietnam-krigen.

«I love kids!»

Mange tenker før de prater. Den impulskontrollen kan det av og til se ut som Donald Trump mangler, også da han truet med å kaste ut et barn (og moren) under en tale til republikanske velgere i Virginia. Se video.

Avslo fantasihonorar

Justin Bieber avslo sitt potensielt best betalte oppdrag i karrieren, da Trump-leiren tilbød 43 millioner kroner for å spille på landsmøtet. At republikanske promotører krevde at popikonet ikke snakket negativt om Trump, ble for mye for kanadieren.

– Valget er rigget

Mange anser dette som ville påstander i et demokratisk land som USA. Derfor valgte president Barack Obama å latterliggjøre uttalelsene. Fortsetter denne utviklingen, blir ikke Trump president uansett.

«Sex selger» - ikke

Det ble naturligvis stor ståhei da New York Post publiserte gamle nakenbilder av den potensielle førstedamen. Bildene som ble tatt i USA i 1995, sår samtidig tvil om Melania Trump kom til landet på legalt vis i 1996. «Sex selger», men ikke når ektemannen vil bli president.

Etter partienes landsmøter sier 36 prosent av voksne amerikanere at sjansen er større for at de stemmer på Trump. Samtidig sier 51 prosent at sjansen er mindre for å støtte den eksentriske forretningsmannen som president. Et negativt tall på 15 er ifølge Politico.com den verste målingen for en republikaner etter landsmøtet, siden målingene startet i 1984.

Likte du denne måten å lese på?

Gi oss tilbakemelding

   Del saken på facebook

Vi benytter cookies på DN.no til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Les mer her .