Boligprisene 2017

Boligprisene fortsetter opp de neste årene

Veksten i boligprisene avtar. Likevel vil snittprisene på landsbasis være 22,8 prosent høyere i 2020 enn i 2016. Det anslår den ferske prognoserapporten Norsk økonomi, som utarbeides av Samfunnsøkonomisk analyse to ganger årlig.

Boligmarkedene i Norge er imidlertid svært forskjellige: Mens prisgaloppen i det brennhete boligmarkedet i Oslo ventes å roe seg, tilsier prognosene at det kriserammede boligmarkedet i Rogaland står foran en opptur med tiltakende boligprisvekst. Hvordan vil det se ut de neste årene?

Klikk deg inn på fylkene for å lese mer i dybden om hvert enkelt boligmarked. Du kan også beregne hvordan prisen på din bolig vil utvikle seg, hvis prognosene slår til.

Likte du saken?
Vi vil gjerne ha din tilbakemelding, send inn her.

Østfold
Akershus
Oslo
Hedmark
Oppland
Buskerud
Vestfold
Telemark
Aust-Agder
Vest-Agder
Rogaland
Hordaland
Sogn og Fjordane
Møre og Romsdal
Sør-Trøndelag
Nord-Trøndelag
Nordland
Troms
Finnmark