Jeans, Shorts, Standing, Flooring, Wood, Floor

Full forvandling i Bærum

Klubbhuset som ble reist på 70-tallet har fått en etterlengtet oppgradering av AJ Produkter. Alle foto: Alexander Benjaminsen

Det gamle klubbhuset til Bærum sportsklubb har fått en etterlengtet makeover. Hele oppgraderingen er sponset og prosjektert av klubbens nye hovedsponsor.

– Det har blitt helt rått. Altså, jeg gledet meg til å gå på jobb før også, men nå er det jo nesten som å komme på hotell, sier markeds- og kommunikasjonsansvarlig i Bærum Sportsklubb, Dag M. Vegel.

Gammel stolthet

På hyllene i store glassmontre står pokaler fra 120 års stolt klubbhistorie. Dagens klubbhus ble reist på 70-tallet, og har gjennom generasjoner vært et naturlig samlingspunkt for små og store i nærområdet. Men tidens tann har bitt godt fra seg.

I containerne på utsiden ligger i dag en salig blanding av utdaterte og nedslitte møbler fra ulike tidsepoker. Det kasserte inventaret vitner om en stram klubbøkonomi som aldri har kunnet prioritere en ordentlig oppgradering. Før nå.

Smile, Furniture, Plant, Community, Houseplant

Maja Stende har prosjektert oppgraderingen av klubbhuset og fulgt prosessen fra A til Å. Til venstre: Dag M. Vegel

– Førsteinntrykket mitt? Det var vel kanskje som å reise litt tilbake i tid, ler prosjektselger Maja Stende i AJ Produkter. Stende har vært ansvarlig for oppgraderingene som har skjedd i det gamle klubbhuset den siste tiden.

– Det har vært et veldig morsomt prosjekt å jobbe med. Klubbhuset har masse sjel, men bar naturlig nok preg av mange års bruk. Jeg håper jo forandringene vi har gjort vil være til glede for alle som bruker det, sier Stende.

Før og etter: Trekk i hendelen for å se forskjellen. Møbler som er lette å slå sammen gir det oppgraderte samlingsrommet flere bruksmuligheter. Pokalene fra 120 års stolt idrettshistorie er det eneste som står urørt her etter forvandlingen. Se flere før/etter-bilder lenger ned i artikkelen.

Lys fremtid

Under hennes oppsyn har hvert eneste rom i klubbhuset gått gjennom en full forvandling. Veggene er blitt malt i lyse gråtoner, gulvet er skiftet ut, og de nye hvite møblene fra AJ Produkter skaper et lyst og luftig uttrykk.

– Jeg synes montørene våre har gjort en kjempejobb med å innrede de ulike rommene her. Det fantes ingen gode planskisser for rommene i huset, så alt har blitt målt opp og planlagt på stedet, forteller Stende.

AJ Produkter

  • Gjennom en serie artikler i Dagens Næringsliv, produsert av innholdsbyrået DNX, ønsker AJ å dele sin kompetanse for å hjelpe folk til å ha det bra på jobben
  • AJ er et fullserviceselskap som designer, selger og produserer innredning til kontor, i tillegg til møbler og produkter til lager, industri, skole og barnehage
  • Er representert i 21 europeiske land med 26 selskaper, og har over 1000 ansatte
  • AJ Produkter er Norges største nettbutikk for innredning og utstyr til arbeidsplassen
  • Ble etablert i 1975 av 19 år gamle Anders Johansson. Hans initialer har vært selskapets navn siden da
  • AJ Produkter satser sterkt på egen produksjon, og på lokale og europeiske leverandører - både små og store
Flash photography, Gesture, T-shirt

AJ Produkter leverer, monterer og tar med seg søppelet når de er ferdige med jobben.

Lukten av opprykk

– Det har vel ikke skjedd så mye på én gang her siden klubbhuset var nytt. Når jeg nå ser hvor stilig det har blitt, er det jo nesten rart å tenke på hvordan det så ut her før, sier Vegel.

Markeds- og kommunikasjonssjefen tror forandringene i klubbhuset kommer til påvirke mentaliteten til klubben. A-laget til Bærum Sportsklubb har holdt til på nederste del av tabellen i 2. divisjon lenge. Men nå kan ting være i endring.

– Alt lukter jo nytt og spennende nå, og det ser jo så proft ut. Klubbhuset har på en måte rykket opp allerede. Så da må vi jo bare følge opp banen, smiler Vegel.

Se flere før- og etter-bilder fra AJ Arena

Hjemmegarderoben til Bærum Sportsklubb lukter nye møbler - og fremtidsoptimisme.

Lyse, luftige kontorer med klassiske møbler i hvitt og svart har vært visjonen til prosjektselger Maja Stende i AJ Produkter.

Møterommet har blitt lyst, luftig og stilrent etter oppgraderingen.

Kontorplassene har blitt pene og praktiske, og selvsagt med AJ Produkters hev- og senkbare pulter og behagelige og justerbare kontorstoler. God lagringsplass er også viktig.

Det nye inngangspartiet gir besøkende en forsmak på alle forandringene som har skjedd i klubben siden AJ Produkter ble ny arenasponsor.

Likte du denne saken?

Dagens Næringslivs journalister har ingen rolle i produksjonen og publiseringen av dette innholdet. Innholdet er produsert av Dagens Næringslivs kommersielle avdeling DNX.